• Kräftan - Personligt stjärntecken poster
  • Kräftan - Personligt stjärntecken poster

Kräftan – Personligt stjärntecken poster

Gamla horoskopet: 22 juni – 22 juli

Nya horoskopet: 20 juli till 9 augusti

Personligt stjärnteckentavla med kräftan som motiv. Denna poster är en perfekt doppresent och inredningsdetalj i hemmet.

Clear

Förhandsvisning
  • Fri frakt vid köp över 149 kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars bytesrätt

Description

Vår stjärnteckentavla visar en illustration av stjärntecknet man är född i tillsammans med namnet, födelsedatumet och stjärntecknets namn.

Vem är kräftan?

I naturen är kräftan en stark och tuff varelse. Kräftan är hård på utsidan och mjuk på insidan. Så skulle det också gå att beskriva de som är födda i kräftans tecken. De tar gärna på sig rollen som den stabile beskyddaren, föräldern och bevakaren. I denna roll är det naturligt att ha ett ganska hårt skal då det kan bli nödvändigt att visa vem som bestämmer. Under den tuffa ytan döljer sig ett varmt känsloliv nära förknippat med föräldrarollen. Vad kräftan helst vill har och gör allt för att uppnå är ett harmoniskt familjeliv. Familjen betyder allt och lite till för den varma kräftan. Även manliga kräftor kan ha väl utvecklade moderliga drag. Det ska kanske inte tolkas som att kräftan behöver vara kvinnlig men även den manliga kräftan är definitivt i kontakt med sin feminina sida. Som alla vattenlevande varelser påverkas kräftan av månen. Kräftan är alltför försiktig och ansvartagande för att ge sig ut och yla mot himlen när det blir fullmåne men kan uppvisa förändringar i humör. Till det negativa hör att kräftan ibland kan vara lite för känslig. Kräftan blir lätt stött och har stort behov av bekräftelse. Självförtroendet är inte alltid på topp och många kräftor brukar vara lite för vuxna (läs tar sig själva på för stort allvar).

Viljan att beskydda och bevara göra att kräftan är bra på att förvalta saker. Kräftan ser värdet av det förflutna och är ofta intresserad av historia. Kanske är det så att den känsliga kräftan finner en viss trygghet i det förflutna. Genom att blicka bakåt kan hon finna ro och skapa mening i sin tillvaro. Glöm dock inte att kräftan också kan vara synnerligen lättkränkt. Dåliga skämt om kräftans familj (framförallt mamma) är knappast uppskattat. I värsta fall kan de hårda klorna komma fram och bjuda på elaka tjuvnyp.

Additional information

Storlek

50×70 cm, 40×50 cm, 30×40 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kräftan – Personligt stjärntecken”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SKU: 1057-KR Categories: ,