• Skorpionen - Personligt stjärntecken poster
  • Skorpionen - Personligt stjärntecken poster

Tvillingarna – Personligt stjärntecken poster

Gamla horoskopet: 21 maj – 21 juni

Nya horoskopet: 21 juni till 19 juli

Personligt stjärnteckentavla med tvillingarna som motiv. Denna poster är en perfekt doppresent och inredningsdetalj i hemmet.

Clear

Förhandsvisning
  • Fri frakt vid köp över 149 kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars bytesrätt

Description

Vår stjärnteckentavla visar en illustration av stjärntecknet man är född i tillsammans med namnet, födelsedatumet och stjärntecknets namn.

Vem är tvillingen?

Symboliken med tvillingarna är den dubbla personligheten. De kan vara begåvade, kvicktänkta och anpassningsbara. Till de mindre smickrande egenskaperna hör ytlighet, rastlöshet samt en förmåga att ej slutföra saker. Tvillingarna av vanligtvis nyfikna och älskar att prata med folk. Ett fördomsfritt och öppet sinne är ofta en tillgång i olika sociala sammanhang. De är goda kommunikatörer och älskar att berätta. Samtidigt kan de vara ytliga och motsägelsefulla. Även om tvillingarna älskar att prata och träffa nya människor finns inget genuint intresse. Den nyfikenhet som uppvisas är flyktig och letar hela tiden efter något nytt. De kan vända snabbt och anpassa sig efter nya situationer. Omgivningen kan uppfatta beteendet som att “vända kappan efter vinden”.

De är väldigt diskussionsbenägna och ger sig gärna in i debatter. Energin och intelligensen känns ungdomlig och frisk men kan vända snabbt. Tvillingarna har inte ork att föra en diskussion till sitt slut utan går fort över till något annat. Inte sällan byter de åsikt vilket framstår som obeslutsamt eller oengagerat. Denna kombination av egenskaper gör att de är bra på att lägga fram idéer men inte lika bra på att genomföra. Tvillingen är perfekt att ha med i ett projekts uppstart men kan vara sämre på att driva saker mer långsiktigt. Det kräver tålamod och planering som tvillingen tyvärr inte har.

Den sociala begåvningen är tvillingarnas största tillgång. Omgivningen upplever tvillingarna som humoristiska och fartfyllda. Det motsatta könet dras gärna till tvillingarna men blir ofta besvikna. Tvillingarna är bra på ytliga relationer och korta förbindelser men har svårt att binda sig. Hur engagerad en tvilling än kan verka i början så svalnar intresset snabbt. Tvillingens ungdomliga personlighet har baksidan att de ofta är omogna. De har därför svårt att axla ansvaret det innebär att vara i en relation och ha familj. Kombinationen med att ha svårt för ansvar samt den sociala begåvningen gör tvillingen benägen att ha flera relationer igång samtidigt.

Dualismen i personligheten kan också visa sig genom en explosiv aggressivitet. Fysisk aggressivitet från en tvilling, som annars är väldigt trevlig, kan chocka omvärlden men hör till personligheten. Kvinnliga tvillingar blir sällan fysiskt aggressiva men kan vara häpnadsväckande kreativa i sina metoder för att ställa till skada.

Additional information

Storlek

50×70 cm, 40×50 cm, 30×40 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tvillingarna – Personligt stjärntecken”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SKU: 1057-TV Categories: ,