• Skorpionen - Personligt stjärntecken poster
  • Skorpionen - Personligt stjärntecken poster

Väduren – Personligt stjärntecken poster

Gamla horoskopet: 21 mars – 19 april

Nya horoskopet: 18 april till 12 maj

Personligt stjärnteckentavla med väduren som motiv. Denna poster är en perfekt doppresent och inredningsdetalj i hemmet.

Clear

Förhandsvisning
  • Fri frakt vid köp över 149 kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars bytesrätt

Description

Vår stjärnteckentavla visar en illustration av stjärntecknet man är född i tillsammans med namnet, födelsedatumet och stjärntecknets namn.

Vem är väduren?

Väduren är ett energiknippe med förmåga att gör och vara överallt på samma gång. Förmodligen har det och göra med att väduren styrs av Mars. De är entusiastiska och varma, samtidigt som de kan var egenkära och självupptagna. Det finns ett gammalt uttryck som lyder “Inget är så nära som tvärt om”. Lite så går det att beskriva denna ombytliga varelse. Värmen och omtanken om andra kan snabbt bytas mot rent egenintressen. Lite elakt kan man jämföra vädurens sinnelag med ett barns. De är öppna, entusiastiska och varma samtidigt som de kan vara väldigt individualistiska och tjuriga.

Väduren är en social varelse som älskar att träffa andra och blir ofta omtyckta i stora sällskap. Andra kan uppleva väduren som ett trevligt tillskott på festen då de får alla andra att må bra. Även här är dock väduren ombytlig. En vädur som tillåts vara festens mittpunkt har mycket att bidra med och kan vara häpnadsväckande generös. Får däremot inte väduren ta den plats hen så gärna vill ha kan humöret vända fort och övergå till raka motsatsen.

Väduren står i kontakt med sina känslor vilket är en tillgång för det mesta. Baksidan är att den känslosamma väduren kan vara lätt att kränka. Väduren har nära till ilska, precis som alla andra känslor, och har svårt att hantera en dålig relation. Ibland kan väduren framstå som en smula barnslig. Öppenheten och entusiasmen blandas med impulsivitet och egoism. Ilskan kommer fort och lägger sig lika snabbt.

Väduren har en naturlig ledarförmåga. Kanske hänger det ihop med ett gott självförtroende och energin. Väduren har svårt att finna sig i en situation där någon annan håller i trådarna. Det är dock inte fel att låta en vädur leda då de kan vara uppfinningsrika och ständigt är igång. Tyvärr kan det slå över i ett stressbeteende eller en destruktiv rastlöshet. Om stressen inte slår till kan väduren få andra med sig. Den sociala kompetensen kommer väl till pass i ledarrollen som väduren gärna tar på sig.

Additional information

Storlek

50×70 cm, 40×50 cm, 30×40 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Väduren – Personligt stjärntecken”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SKU: 1057-VD Categories: ,