• Skorpionen - Personligt stjärntecken poster
  • Skorpionen - Personligt stjärntecken poster

Vågen – Personligt stjärntecken poster

Gamla horoskopet: 23 september – 22 oktober

Nya horoskopet: 30 oktober till 22 november

Personligt stjärnteckentavla med vågen som motiv. Denna poster är en perfekt doppresent och inredningsdetalj i hemmet.

Clear

Förhandsvisning
  • Fri frakt vid köp över 149 kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars bytesrätt

Description

Vår stjärnteckentavla visar en illustration av stjärntecknet man är född i tillsammans med namnet, födelsedatumet och stjärntecknets namn.

Vem är vågen?

Det som mest utmärker vågen är närheten till förälskelse. Vågen är en varelse som behöver kärlek och närhet, helst i ett varaktigt förhållande. De trivs inte med ensamhet och finner snabbt en ny relation om de blir ensamma. Då vågen har en utmärkt social kompetens och älskas av alla är det sällan särskilt svårt. De är som bäst i sällskap med andra och älskar att umgås. Vågen är också ofta mycket vacker att beskåda och vet att klä sig rätt. För det motsatta könet är vågen ofta oemotståndlig i sin charm. En våg som är singel kan byta partner ofta men i en relation är de trogna. Vågen eftersträvar en stor familj och har starka familjevärderingar.

Vågen symboliserar balans och diplomati. De flesta uppfattar vågen som lätt att ha med och göra. Vågen inger förtroende och trygghet. Inte så förvånande återfinns många födda i detta tecken på höga poster inom militären. Vågens känsla för diplomati och organisation, den sociala kompetensen samt sinnet för att delegera passar väl i en sådan tjänst.

Till vågens sätt att vara hör kompromissandet. Vågen vill gärna lösa konflikter och finna en balans i alla relationer. Det kan ibland slå över till ren manipulation eller att vågen tar till ojusta metoder för att nå sitt mål. Även om tanken, från början var god, kan det resultera i att vågen tappar greppet om sig själv och sitt beteende. Den sociala kompetensen kan också bli fel ibland. Vågen kan uppfattas som velig och har svårt att ta självständiga beslut. De söker gärna andras stöd och bekräftelse vilket kan uppfattas som osäkert.

Förutom social begåvning och ett sinne för diplomati utmärker sig även vågen med sin törst efter kunskap. Denna nyfikenhet är förmodligen roten till viljan att träffa andra människor. När vågen inte är upptagen med umgänge slukar hen böcker och filmer med stor aptit. Den teoretiska sidan hos vågen tar ofta överhanden vilket gör att hen opraktisk. Överhuvudtaget är materiella och världsliga ting av underordnad betydelse. Det är viktigare med relationer och teorier än praktiska hänsyn.

Additional information

Storlek

50×70 cm, 40×50 cm, 30×40 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vågen – Personligt stjärntecken”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SKU: 1057-VG Categories: ,