• Skorpionen - Personligt stjärntecken poster
  • Skorpionen - Personligt stjärntecken poster

Vattumannen – Personligt stjärntecken poster

Gamla horoskopet: 20 januari – 18 februari

Nya horoskopet: 16 februari till 10 mars

Personligt stjärnteckentavla med vattumannen som motiv. Denna poster är en perfekt doppresent och inredningsdetalj i hemmet.

Clear

Förhandsvisning
  • Fri frakt vid köp över 149 kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars bytesrätt

Description

Vår stjärnteckentavla visar en illustration av stjärntecknet man är född i tillsammans med namnet, födelsedatumet och stjärntecknets namn.

Vem är vattumannen?

Vattumannen är en komplicerad person att förstå sig på. De är ofta självgoda, stolta och har starka åsikter i det mesta. Vattumanen är inte känslig för vad andra tycker och tänker utan går gärna sin egen väg. Det viktigaste för vattumannen är den egna friheten och oberoendet. Som tur väl är har vattumannen också en väl utvecklad känsla för vad som är rätt och fel. Denna komplexa personlighet gör vattumannen till den borne revolutionären. En vattuman drar sig inte för att följa sitt eget huvud och bekämpar gärna de orättvisor som kan tänkas dyka upp. Tyvärr kan det ibland gå snett om stoltheten tillåts agera ersättare för intelligensen. En vattuman kan lätt bli en vilsen rebell som slåss mot allt och alla. Viktigt är att det finns en god sak att kämpa för annars kan energin riktas på fel håll.

Samtidigt som vattumanen har en tendens att gå emot strömmen och inte räds en kamp finns det en fredsälskande, tolerant sida också. Vattumanen accepterar alla för vad eller vilka de är. I utbyte förväntar sig vattumannen att bli accepterad tillbaka. Han uppskattar fördomsfrihet, humanism och intellektualitet. Det kan vara svårt att inleda en relation med en vattuman. De får inte känna sig för bundna eller instängda. Samtidigt kan de vara otroligt lojala och stöttande om de hittar rätt person att leva livet med. Vattumannens partner måste vara redo att acceptera en del personliga egenheter och olika yttringar som syftar till att visa oberoende. Även i en relation håller vattumannen på sin integritetet och självständighet. Försök inte dominera vattumannen utan tillåt istället en del friheter även om de kan vara påfrestande.

I grund och botten är vattumannen en idealist. Starka åsikter om olika saker tillsammans med en allmänt vänlig och utåtriktad person är väldigt tilltalande för omgivningen. Till nackdelarna hör en tendens till tjurskallighet, rastlöshet och överdriven impulsivitet.

Additional information

Storlek

50×70 cm, 40×50 cm, 30×40 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vattumannen – Personligt stjärntecken”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SKU: 1057-VM Categories: ,