Fraktfritt över 299 kr

Leveranstid 2-5 dagar

Logotyp för galerie.se, posters och prints online

Black Friday – Posters

Black Friday Posters 2017 hos Galerie

Den 24:e november 2017 är det Black Friday och det är dags att fundera vad du vill ha redan nu så du inte missar Sveriges största rea för black friday posters och affischer online. Black Friday (svart fredag) kallas i den dag som infaller dagen efter thanksgiving vilket är USA:s största shopping- och readag.

De senaste åren har vi även i Sverige börjat sälja mycket på Black Friday och på denna dag slår e-handeln alla rekord på försäljning med hela 60% ökning (källa:DIBS och Prisjakt).

Black Friday Poster Rea börjar kl. 00.00 den 24:e november

Förra året blev en enorm succé och det är självklart att försäljningen ökar varje år

– Något annat än nytt e-handelsrekord hade vi inte väntat oss. Att Black Friday på nätet kommer fortsätta öka under många år är för mig en självklarhet, och säkert också för alla som stressade runt i överfulla butiker för att leta bra erbjudanden, säger Daniel Larsson, ‎vice vd på DIBS i ett pressmeddelande.

Hos galleri.se hittar du tavlor och posters för kökstavlor, fashiontavlor, barntavlor, svartvita tavlor med mera. Allt du behöver för att skapa just din unika tavelvägg med rätt kombination av tavlor. Vi har massor av REA-produkter på galerie.se på Black Friday. Passa på och handla online nu när det är rabatt så slipper du stå i långa köer. Det är inte först till kvarn som gäller, utan vi kommer att se till att du får din beställning – till skillnad ifrån många av våra konkurrenter.

Posters som julklapp på Black Friday

Julen närmar sig med stormsteg, på Black Friday kan du shoppa black friday posters utan att behöva bli fattig på köpet. Du slipper dessutom alla köer och får paketet hemskickat till dig. Köp en personlig babytavla, en barntavla, kökstavla eller något annat i vårt sortiment till bra REA pris.

När är Black Friday 2017?

Black Friday 2017 startar kl. 00.00 natten mellan den 23:e och 24:e november och fortsätter i 24 timmar framåt.

Hur ska jag göra för att inte missa några erbjudanden på Black Friday?

Signa upp på vårt nyhetsbrev längst ned på sidan https://galerie.se/ så kommer du att få ett mail när det är dags att gå in och beställa. Se till att vara ute i god tid och kolla gärna in våra mest sålda posters innan Black Friday.

Vilka är galerie.se?

Hos Galerie hittar du snygga tavlor, posters, affischer, prints, planscher och massor av motiv! Vi erbjuder ett brett sortiment av posters online. Här kan du få tips för hur du kan inreda ditt hem med inspiration för din tavelvägg. För att hitta till rätt poster eller print i vår butik kan du sortera posters i olika kategorier. Följ oss på Facebook eller Instagram!